Haar pH – zoals een wijnglas van 10 ongelooflijke feiten over de vagina

een. Wanneer je opgewonden bent, wordt de clitoris solide, bijna als bot

Net als de penis, is het gevuld met bloed en erects, hoewel het bijna niet voelde en onopgemerkt is. De grootte is individueel, maar hij gebeurt natuurlijk niet.

2. Menstruatiebloed kan patiënten met hartfalen helpen

Nog niet voltooid Europese studie toont aan dat endometriale regeneratieve cellen helpen om de hartelijke mislukking te stoppen. Ze worden vanuit het bloed gezaaid en passen in de reageerbuis waar verschillende andere lichaamscellen

viagra voor vrouwen

produceren. Ze zijn bijvoorbeeld ingebed in de hartspier en helpen haar om sneller te herstellen.

3. Toen de vagina twee keer opgewonden is

Het kan in grootte en vorm veranderen om de beweging van sperma in de baarmoederhals te verlichten.

4. Je bent misschien niet een maagdelijke splava in het algemeen

Maar je zult dit zelfs niet opmerken en je zult het niet weten – je besluit gewoon dat het gescheiden was, um, laag bloed. Veel merkbaar als de peper vast is – dan is het eerste geslacht pijnlijk, en de penis kan het helemaal niet meteen doorbreken.

vijf. Orgasm-problemen kunnen worden geassocieerd met de clitoris

Studie 30 Cliters toonde aan dat 10 vrouwen die moeilijkheden met een orgasme hadden gemeld, de clitoris klein is en verder van de ingang van de vagina is. Sampling is absoluut klein, maar je kunt aannemen. Ook klaagden de bezitters van de kleine begeleiders dat het dubbele geslachtspeeltje (dildo en stimulator) niet verschuldigd zijn, omdat de “oren” niet bij de clitoris kwamen.

Leave a Reply

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다