Hoe niet om de eerste serieuze relatie te beperken

Nieuw leven — Nieuwe problemen. Je moet ploegen als een os, betaalrekeningen, misschien vecht de werkloosheid of Stog, zonder je talenten in de praktijk toe te passen.

Als u ook de relatie met dit alles bevestigt, die zich in een volwassene begint te ontwikkelen, kan het dak misschien komen.

Hoe een serieuze relatie te starten en niet op het gezicht raken?

Aan de slag

Ten eerste, als u op zoek bent naar serieuze, lange relaties — Misschien tot het einde van het leven, dat ook kan eindigen met het huwelijk, — We moeten eerlijk zijn met jezelf.

Stop met doen alsof het aangename tijdverdrijf — Een voldoende reden om een ​​meisje te ontmoeten, evenals seks. Als een serieuze lange relatie — Dit is jouw doel, al het andere zal tijdverspilling zijn.

Natuurlijk, als je niet al dit afval met verplichtingen wilt, is er niets mis met seks voor seks voor seks en

rondhangen met meisjes, net zo — Het hangt allemaal af van je prioriteiten. Seks voor één nacht leidt ook nergens: alles is duidelijk, hij is een nacht.

Wat moeten we doen: In plaats daarvan streeft naar de relatie waarin u het potentieel zult zien.

Let op haar standpunten die een waarde voor u hebben: opinie, politieke positie, seksuele voorkeuren en dergelijke. Ze zal al het leven bij jullie zijn, het is belangrijk.

Tijd

Zeg, je begon potentiële lange relatie. We discussiëren, voor jou nu het meest serieuze probleem — deze keer? Jullie zijn allebei erg druk en als je geluk hebt, dan ben je tegelijkertijd bezig en besteed je gratis uren bij elkaar. Zo niet, dan is het moeilijk voor jou.

Het is belangrijk om te begrijpen dat ze zaken en plichten heeft en het is moeilijk om tijd te vinden om gewoon met je op de bank te gaan liggen. Begrijpen en accepteren. Hetzelfde geldt voor haar.

Als uw vrije tijd zo waardevol is, zult u het vanzelfsprekend aan elkaar besteden. Soms heb je zelfs geen tijd — Maar zo is alles geregeld.

Wat moeten we doen: Het is belangrijk om van tevoren een gezamenlijk tijdverdrijf te plannen, en in dit horloge moeten jullie allebei vrij zijn zoals vogels. Een paar gratis avonden per week per week — Probeer ze te combineren.

Geld

Geld en het is niet verrassend, — een meer struikelblok. De universiteit heeft je gewoon in de buitenwereld spoel en geef je niet genoeg geld op de weg.

Wat moeten we doen? Om de cheques 50:50 te verdelen of voor alles zal degene betalen die meer krijgt? Bespreek onmiddellijk uw economische problemen.

Wat moeten we doen: Het belangrijkste — akkoord gaan met de kust en bespreken onmiddellijk wijzigingen, als iemand een sterk inkomen heeft gewijzigd.

Echt de moeite waard om van tevoren beslissingen te nemen en te zoeken naar compromissen, omdat het mogelijk is om op zijn plaats te gaan en de lekkende zakken te draaien — Het is altijd stress.

Ruziewekkend

Ze gebeuren allemaal: Geschillen en ruzies zijn onvermijdelijk. Soms zelfs frequent. Meestal leiden de meest ernstige argumenten die mensen leiden tot de meest kleine problemen: wie vandaag afval of afwassen maakt. We moeten leren ruzie maken.

Wat moeten we doen: Al deze geschillen en ruzies op kleinigheden gebeuren, omdat we vergeten dat ze op hield zijn om op zichzelf te leven.

Wijzigingen worden waargenomen in kleinigheden (het wil niet een film met u bekijken, waaronder iedereen zegt), en op grote momenten (van wiens familie om het nieuwe jaar te vieren). Je hebt veel compromissen.

Veranderingen

Als je al heel lang bij iemand bent, merk je er veranderingen in. Je verandert, veranderde ze, relaties veranderen. Soms veroorzaken deze veranderingen problemen en leiden tot afscheid.

Soms is het probleem net in de afwezigheid van verandering, je leven verandert in een moeras en wordt saai, vooral als je elkaar als iets vanzelfsprekend neemt.

Wat moeten we doen: Wees klaar om te veranderen en accepteren het feit dat de relatie niet en niet ongewijzigd mag blijven.

Veel veranderingen — Het is goed: stagnatie om veel moeilijker en beweging te overleven — een leven. Het voelen van de benadering van de dag van de grondwerk en verveling, verhoog de kont en begin iets nieuws: hobby’s, uitstapjes, huisdieren — alles om mal niet te verhogen.

Samenleven

Het is niet verrassend dat veel moeilijkheden zich op dit gebied voordoen. Je bent naar haar of zij naar je verhuisd? Je hebt een volledig nieuwe behuizing gevonden? Vergeet de persoonlijke ruimte niet.

Als je in dezelfde kamer woont, is het moeilijk: niets vernietigt de relatie als het onvermogen om ergens in de tijd te vertrekken. Eindelijk, werk aan het huis. Hier heeft iedereen vragen.

Wat moeten we doen: Als een van jullie naar een ander verhuisde, moet je alle voorwaarden voor hem maken: nu is het een gemeenschappelijk huis, wat meubels en behang betekent, en al het andere zou moeten zijn om beide te proeven.

Wat betreft persoonlijke ruimte, soms kun je alleen gaan lopen om gewoon alleen met je te zijn. Dit is belangrijk voor jou, en voor haar, vooral meteen onmiddellijk na een ruzie.

Huiswerk? Ze moeten gelijk worden verdeeld. We hebben allemaal de neiging om hun bijdrage aan het gezamenlijke leven te overschatten en de inspanningen van andere mensen te onderschatten. Als ieder van jullie ernaar streeft om 65% van alle werkzaamheden te maken, zult u uiteindelijk een evenwicht bereiken.

Leave a Reply

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다